fredag 5 mars 2010

Ciudad de MEXICO

Vi var valdigt trotta efter att vi flygit i ca ett dygn sa vi tog en taxi fran flygplatsen till hostelet. Jens forsokte ta pa sig baltet men det var sonder. Efter ett tag sag jag chafforen inte hade pa sig sitt balte sa jag sa bara att da ar det ju luuungt om inte ens han har pa sig baltet, jag menar, han maste ju varna om sig sjalv, no?!.. 1 sekund, 2 sekunder 3 sekunder..aaaaaah! FET tvarbromsning efter att nastan kort pa bilen framfor! haha fel hade jag dar..

Innan vi landade satt vi och kollade ut genom planet. Vi forundrades av hur stor mexico city verkligen ar, man kunde inte ens se hela staden ens nar man sitter hogt uppe i luften i ett flygplan! sjukt.

Forsta morgonen gick vi upp pa hostelets takterass for att ata frukost och vi mots av.. VARME! Sweetness! Sen gick vi ner pa plaza zocalo dar vi var turistiga och hoppade pa en guidbuss, vilket verkligen behovdes for att fa en liiten uppfattning av staden. Det var mycket varmare igar an vad vi trodde sa vi brande oss lite, jens ser ut som en raka! Vi hoppade av dar det sag fint ut och borjade ga omkring. Vi hittade valdigt shyssta omraden dar det fanns coola affaren (seriost riktigt awsome) och dar det var lite lugnare.

Oj tiden slut!











1 kommentar:

  1. Roligt att få se era fina bilder. Använd solkräm säger Anette. Hälsningar från A & E & Joel

    SvaraRadera