tisdag 16 mars 2010

We are going SOUTH!

Sitter just nu och lökar pa ett internetcafé i staden Oaxaca. God, I can feel the waaarmth!
För nagra dagar sen passerade vi staden Puebla som ligger just utanfor bigtown. Mysigt litet hak (1.1 miljoner inv.) som de flesta stallena i hela mexico faktiskt verkar vara. Det ar inte sa jättestor skillnad fran stad till stad ansalänge. Alla städer har samma gatunamn, massa katedraler, alla har en stor plaza zócalo med ballongförsäljare.

Fast det jag gillar mest är att alla städer har sa fina hus! Ett är rosa, nästa är gult, andra grönt osv. Sa himla fint! Och alltid olika modeller. Varför har sverige sa trakiga färger? vem säger att man maste ha ett falurött hus med vita knutar?? Om jag hade haft ett hus hade jag malat det rosa med ljusgröna knutar!! färg är fint!

Just nu bor vi pa Hostal Isabel, riktigt mysigt(frekvent använt ord), centralt och kostar endast 70 pesos/natt, vilket ar ca 42 sek. Niceprice:)
Nagra som sover i samma rum som oss tipsade om Mitla, som ligger lite utanför Oaxaca där det finns hierva de agua som ar varmvattenskällor. Sweet! Kanske drar dit imorgon om vi hittar bussen.

Sen bär det äntligen av ner mot las playas sa man far svalka sig lite fran den ständiga svettningen. Vi riktar in oss pa Puerto Escondido som ska vara fint och sen kan man hika sig runt där omkring! En tysk som hade varit där sa att han hade hyrt en hängmatta och sovit i just vid havet. Myyyysigt:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar