måndag 22 mars 2010

Puerto Escondido aka Surfers Paradise

En kuststad i Mexico langs stilla havet. Valdig lugn kansla i allt och alla. Det ar ju trots allt en gammal hippiestad. Manga som har stannat kvar i 30 ar och driver et hostel eller liknande..

Innan vi kom hit hade vi varit i varme sa lange men icke fatt badat an! Sa vi spurtade nastan fran mexico city ner genom puebla och oaxaca for att komma hit. GRYMT skont forsta dopp fick vi! Det ar dock valdigt mycket vagor sa det ar inte alltid man kommer undan en kallsup fylld av saltvatten. Men det ar verkligen jattefint har. Kanns lite som att man sitter i ett vykort eller likande:)

Just nu bor vi pa ett stalle som ligger PA stranden. Vi hyr en Cabaña som ar typ en bungalow. Stallet har massa hangmattor och palmer overallt och det ar verkligen superharligt!

Ansalange ar vi inte less pa havet och vagorna sa vi kommer fortsatta resan nerat langs kusten och sen upp mot San Cristóbal, en stad som ALLA rekomenderar oss att aka till. Sa det blir det.
Vi ska forsoka fixa visum till Cuba och kanske aka langs kiribiska oarna eftersom att i panama tar vagen slut sa man tar sig inte landsvagen till Colombia.
But we'll see!!

Ciao

1 kommentar:

  1. Låter verkligen sweeeet. Kan du inte ladda ner ngn bild från stranden eller Er bungalow, det låter så mysigt.
    Kramar E & A

    SvaraRadera